ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

گزارش حسابرس سازمان املاک تائید شد

اعضای شورای شهر تهران گزارش حسابرسی سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران برای سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بررسی و تأیید کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۵۹۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، اعضای شورای شهر تهران در جلسه امروز شورا، گزارش حسابرس برای سال‌های مالی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ سازمان املاک را بررسی کردند.

 

ابوذر مختاری مدیر عامل سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران در جلسه شورای شهر تهران با بیان اینکه گزارشات حسابرسی صورت گرفته ما بر اساس اعلام حسابرس؛ مطلوب بوده است، اظهار کرد: توافقات خوبی با سازمان مالیاتی برای تعیین تکلیف صورت گرفت و تخفیفات خوبی اخذ شد و دغدغه خاصی در این زمینه وجود ندارد.

 

وی با بیان اینکه تمام اقدامات مالی در حساب هر منطقه‌ای برای فروش و تملک ثبت می شود و در عملکرد سازمان املاک نیز وجود دارد. قاعده کلی عملکرد سازمان املاک در حالت یک اداره کل انجام می شود. تمام حساب‌های ما به نام شهرداری تهران است نه سازمان املاک و اقدام و قرارداد خاصی با تأمین اجتماعی به جز بیمه پرسنل نداریم.

 

وی با بیان اینکه مشکلی در ارتباط با سازمان تأمین اجتماعی وجود ندارد گفت: در هیچ دوره‌ای حساب های خرید و فروش در سازمان ثبت نشده است و ما هیچ فرآیندی را تغییر ندادیم و تمام اسناد شهرداری به نام شهرداری بوده است. در هیچ دوره‌ای اتفاق خاصی نیفتاده و حساب‌ها در اداره کل مالی شهرداری ثبت شده است.

 

وی با بیان اینکه ۲.۵ درصد درآمد برای سازمان در فرآیند خاصی ثبت می شد گفت: با تشکیل خزانه واحد، این درآمد نیز باید به حساب خزانه واریز شود که انجام خواهد شد.

 

اعضای شورای شهر نهایتا گزارش حسابرسی سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران برای سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ تأیید کردند.

 

همچنین اعضای شورای اسلامی شهر تهران امروز بررسی گزارش حسابرسی شرکت «پیام رسا» برای سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ را در دستور کار خود داشتند که در همین راستا مهدی قمی مدیرعامل شرکت پیام رسا با بیان اینکه عمده مشکلات این شرکت مالیاتی و سنواتی است، گفت: مشکلات از قدیم الایام باقی مانده و ما ۲۲ میلیارد تومان بدهی مالیاتی داریم که ۱۸ میلیارد تومان جریمه و چهار میلیارد تومان اصل است. ما اصل را پرداخت خواهیم کرد و امیدواریم جریمه بخشوده شود.

 

وی افزود: حدود پنج سال نماینده بیمه را به شرکت راه نمی دادند اما ما در سال ۱۴۰۰ هماهنگی هایی انجام دادیم و ۶ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان مفاصا حساب تعیین شد. برای سال ۱۴۰۱ نیز مفاصا حساب را دریافت می کنیم.

 

مدیرعامل شرکت پیام رسا با بیان اینکه ۹ میلیارد تومان از حساب های دریافتنی و پرداختنی کم شد، تأکید کرد: حدود پنج میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان از حساب های شرکت تعیین تکلیف شده است.

 

اعضای شورای اسلامی شهر تهران پس از بحث و بررسی با اکثریت آراء گزارش حسابرسی شرکت «پیام رسا» شهرداری تهران برای سال های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ را تأیید کردند.

 

در ادامه این جلسه یک فوریت لایحه عوارض ساختمانی، ارزش افزوده ناشی از اجرای طرح های توسعه شهری و بهای خدمات حوزه شهرسازی و ارزش معاملاتی موضوع تبصره ۱۱ ماده ۱۰۰ قانون شهرداری تهران نیز برای اجرا در سال ۱۴۰۳ با حداکثر آراء موافق تصویب شد./ فارس

ارسال نظر